Belediye ihalesi kesinleşti 237

Yeni Belediye binasının ihalesi kesinleşti. Sözleşme aşamasında olan ihale Aziz Kır’ın teminatı yatırıp sözleşmeyi imzalamasıyla kesinlik kazanacak.
Geçen Hafta Perşembe günü ihalesi yapılan Soma Belediyesi yeni hizmet binası Belediye başkanı Hasan Ergene tarafından onaylandı. İhalenin sözleşme aşamasında olduğunu belirten Başkan Ergene teminatın yatırılması ve sözleşmenin imzalanmasının ardından çalışmalar hemen başlayacak dedi. Müteahhit Aziz Kır’ın Soma Belediyesine ödeyeceği olan 602 bin YTL’nin de 5 eşit taksitte ödeyeceği belirtildi.  Öte yandan halen Soma Belediye ekipleri yıkılacak olan binadan işe yarayacak malzemeleri sökmeye devam ediyor. Arka taraftaki park ise tamamen boşaltılarak ağaçlar kesildi. Çatıda bulunan kiremitler ise toplanarak altındaki tahtaların sökümü devam ediyor.  Cumhuriyet Sokak sakinleri de elektrik hatlarının değişmesi nedeniyle zor günler yaşıyor. Toz duman içinde kalan sokak sakinleri işlerin durgunluğundan yakınırken bir çalışma yapılmasının işleri iyice durdurduğunu ifade ediyor.

Active Image